onsdag 26 februari 2014

Bloggens framtid

Hos Förskoleburken kan ni nu läsa om mina kommande äventyr som redaktör och projektledare på Natur och Kultur. Min ambition är att fortsätta med Förskoleburken, men jag är inte helt säker på hur det blir med Skolburken. Mitt fokus är nu återigen förskolan vilket gör att jag kommer att lägga krutet där. Skolburken kommer givetvis att finnas kvar, och jag kommer säkerligen att uppdatera lite då och då, men mer sporadiskt.

Hoppas att ni återvänder hit ändå och har nytta och glädje av bloggen!  Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad för era rader!

Kram Maria

6 kommentarer:

 1. Hej Maria!

  Jag tycker ju, som du vet, att det här är otroligt spännande och jag är så glad för din skull! Hoppas såklart på lite uppdateringar eftersom jag följer båda dina bloggar (och ibland dyker upp med material där också).

  Ha det gott!

  Kram, Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Emma, så roligt att höra! Ja, lite får det ju bli, om inte annat för att tipsa om din! :)
   Kramkram

   Radera
 2. Spännande!! Synd bara att det inte är mot högre åldrar för egen del... Tycker du har fantastiska tips och idéer och skulle gärna hitta ännu mer inspiration för min 4-5:a... Lycka till med det nya och tack för alla tips och all inspiration hittills!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad kul att höra! Lite blir det nog, får se hur mycket du kommer kunna använda! :)

   Radera

Skriv gärna några rader!