söndag 16 november 2014

Inför utvecklingssamtal

När jag jobbade i förskoleklass intervjuade vi barnen inför samtalet och barnen fick göra en självvärdering hemma med föräldrarna. Vi gick igenom dessa på samtalet och även den språk- och matematikscreening vi gjort tidigare. Barnen var med en liten stund av samtalet och tillsammans kom vi fram till ett eller några strävansmål för barnet och oss.

Här är vår självvärdering. Ni kan själva fylla i text i ballongerna om ni vill använda denna. Vi har texter som jag är en bra kompis, jag känner mig i trygg i skolan, jag lyssnar på andra i samlingen osv. Barnen målar hela, halva eller inget av ballongerna beroende på om de håller med eller ej.

image

Inför utvecklingssamtalet

2 kommentarer:

 1. Hej
  När jag skulle öppna upp detta dokument, varnade min dator för virus på dokumentet. Ville bara säga det!

  Tack för en otroligt bra sida !!
  Mvh Linn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linn!
   Tack för att du berättade det, mycket konstigt. Är givetvis inget fel på dokumentet, men hör av dig om du vill att jag mailar istället!
   Maria

   Radera

Skriv gärna några rader!