torsdag 25 oktober 2012

Svenska djur och växter

Hos Naturskolan i Sigtuna kan man skriva ut kort med svenska djur och växter. Det är fina foton och även baksidetext. Dessa finns i tre storlekar och är helt gratis. Till finns också en  lärarhandledning för hur man kan arbeta med kortleken. Om man inte vill skriva ut själv går det att beställa mot en kostnad.

imageimage

Kolla även in deras tipssida för en massa länkar till olika områden inom NO-undervisningen!

2 kommentarer:

  1. Hej grabbar! Jag ville bara säga att för mina husdjur hittade jag en nätbutik där du bekvämt kan beställa mat. Denna butik https://goo.gl/1gmkiA Det möjliggör matleverans i huset. Det är väldigt bekvämt, mina vänner rekommenderar det till mig. De har länge köpt mat för hundar och katter på detta sätt.

    SvaraRadera

Skriv gärna några rader!